Afbeelding
Foto:

Meer design en technologie in nieuwe Nissan Micra N-Tec

Nissan blijft innoveren in het bestaande modellengamma. Ook de Nissan Micra is door de jaren heen steeds slimmer geworden. De nieuwe Nissan Micra N-Tec speciale editie is nu extra scherp geprijsd.

Iedere rit is nóg specialer met deze mooie editie. Voorzien van zwarte exterieur stylingaccenten zoals 17 inch lichtmetalen velgen en zwarte spiegelkappen. Ook de nieuwste Intelligent Mobility systemen dragen bij een een veilige en comfortabele reis. Verder is deze voorzien van parkeersensoren achter zodat u de compacte Micra in de meest uitdagende parkeerplekken kunt manoeuvreren. Het NissanConnect navigatiesysteem met onder meer Apple CarPlay zorgt voor een meest efficiënte route.

Extra aantrekkelijk
De Nissan Micra N-Tec is nu aantrekkelijk geprijsd dankzij een voorraadkorting van 1.000 euro én een upgrade premie van nog eens 1.000 euro. Hiermee staat deze mooi geoptioneerde Nissan Micra klaar voor de actieprijs van 20.290 euro. U kunt deze uiteraard ook als private lease nemen vanaf 314 euro per maand. Ook de Nissan Micra Visia is deze maand extra scherp geprijsd. Deze Micra Visia IG-T100 is dankzij de 1.000 euro voorraadkorting leverbaar voor 18.240 euro of als private lease vanaf 269 euro per maand.

Maak een proefrit
Autobedrijf Herwers laat u graag kennismaken met de Nissan Micra N-Tec. Zij zijn gevestigd aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan