Afbeelding
Foto:

Suzuki Private Lease: zekere mobiliteit in onzekere tijd

De afgelopen jaren hebben meer en meer autokopers de voordelen van private lease ontdekt. Dit biedt de koper veel voordelen, waaronder een belangrijk stukje gemoedsrust. Zeker in deze onzekere tijden.

Private lease is eigenlijk vergelijkbaar met een abonnement: je sluit een leasecontract af voor een bepaalde looptijd en een gewenst aantal kilometers. Je krijgt dan de beschikking over een nieuwe auto, tegen een vast laag maandbedrag. Zo is de Suzuki Ignis beschikbaar vanaf 257 euro per maand.

Nooit verrassingen
Het grote voordeel van private lease is dat je precies weet waar je aan toe bent; het maandbedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties, pechhulp, banden en vervangend vervoer. Alleen de brandstof en boetes betaal je zelf. De auto is dan altijd in onderhoud bij de vakmensen van AutoCity AVK met de professionele service die u mag verwachten. Ook bij reparaties en dergelijke komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Bij Suzuki varieert de looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden in combinatie met 10.000 tot 35.000 kilometer per jaar. Private lease is toepasbaar op alle modellen en u kunt het maandbedrag verlagen door inruil of vooruitbetaling. Naast dat private lease snel geregeld is, zijn er ook andere voordelen. Zo is dit opzegbaar bij onverwachte gebeurtenissen.

Ook iets voor u?
AutoCity AVK geeft graag een passend aanbod. Kom langs aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl