Afbeelding
Foto:

Doe de Airco-Check vóór de zinderende zomer!

De afgelopen jaren hebben we zinderende zomers gehad in Europa. Ook voor dit jaar zijn de vooruitzichten gunstig. Veel mensen maken weer leuke zomerse trips of een autovakantie binnen Europa. Met zomers weer op komst is het echter ook belangrijk om de airconditioning van uw auto na te laten kijken.

De airconditioning is een systeem waar we vaak pas aan denken wanneer het écht warm is. Dit terwijl de airconditioning wel degelijk jaarlijks onderhoud nodig heeft. Op tijd en vakkundig onderhoud uit laten voeren kan veel schade voorkomen. Een airco-systeem verliest jaarlijks zo'n 7 procent van het circulerend koudemiddel wat tevens dient als smeermiddel voor het gehele systeem. Een kapotte airco levert al snel een reparatie op van zo'n 500 euro; jaarlijkse controle kan dit voorkomen. Ook wanneer u bijvoorbeeld een rare lucht ruikt is het goed om dit na te laten kijken; een airco is namelijk vatbaar voor aangroei van schimmels en bacteriën, met name in de verdamper.

Afspraak maken
Bij Autobedrijf Bouwman kunt u voor reiniging en onderhoud van de airconditioning terecht. Voor een onderhoudsbeurt van het systeem betaalt u € 99,-. Het reinigen van de airco kan al voor slechts € 29,-. U kunt ook de airco van uw Microcar vakkundig laten reinigen en onderhouden; Autobedrijf Bouwman voert tevens voor deze voertuigen onderhoud uit. Bel voor informatie met: 0570 - 62 31 74. Via www.autobedrijf-bouwman.nl kunt u ook een afspraak maken. U bent van harte welkom aan de Smeenkhof 6 in Deventer.

Afbeelding