Afbeelding
Foto:

Extra voordeel op Nissan N-Tec uitvoeringen bij Auto Herwers

Nissan biedt in februari extra veel voordeel op de N-Tec uitvoeringen van diverse geliefde modellen. Meer design, meer technologie en met een extra scherpe prijs.

De Nissan Micra N-Tec IG-T 100 staat dankzij het N-Tec voordeel en een aantrekkelijke korting voor u klaar vanaf 20.490 euro. De compacte Micra levert in niets in op het rijplezier en de leuke features waar kopers op mogen rekenen. Zoals Intelligent Trace Control, Intelligent Emergency Braking, Apple CarPlay en Android Auto. Daarnaast steelt u de show met de 17 inch lichtmetalen velgen en zwarte afwerking.

Qashqai
Gaat u voor een maatje meer? De Nissan Qashqai biedt praktische mobiliteit voor iedereen. Ook hier is de N-Tec editie voorzien van mooie opties, waaronder een styling pack, drive assist, Nissan Safety Shield Plus en Intelligent Park Assist. Het N-Tec voordeel loopt op tot 2.750 euro. Hiermee staat de Qashqai N-Tec DIG-T 140 klaar vanaf 33.175 euro.

X-Trail
De X-Trail is de perfecte SUV voor al uw avonturen. Ruimte, gemak en flexibiliteit komen bijeen in een aantrekkelijk pakket. De speciale N-Tec uitvoering heeft een stijlvol voorkomen met zwarte accenten. Voorzien van de nieuwste technologie, waaronder CoPilot en Park Assist. Nu leverbaar vanaf 40.290 euro.

Kom langs
Autobedrijf Herwers laat u graag kennismaken met deze en andere aantrekkelijk geprijsde modellen. U bent van harte welkom in de showroom aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan voor alle lopende acties.

Afbeelding