Kort
Kort Foto:

Nieuws in het kort

Kerstconcert 

HELLENDOORN - De Eschländerkapel Hellendoorn geeft een kerstconcert in de Oale Grieze in Hellendoorn. Het concert gaat plaatsvinden op zaterdag 17 december vanaf 19.30 uur.

De Eschländerkapel staat onder leiding van Jan Dijsselhof. Ze spelen Egerlander muziek en op deze avond ook mooie kerstliederen. Natuurlijk mag er meegezongen worden in de sfeervol aangeklede kerk. Medewerking wordt verleend door het koor VocalTime.

De toegang is gratis, wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. 

Mindfulness

NIJVERDAL - Wanneer men stress of spanning ervaart, kan mindfulness helpen om stress te verminderen en meer met aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Behalve het verminderen van stress, kan mindfulness ook leiden tot een hogere kwaliteit van leven en het gevoel meer grip op het leven te hebben. Tijdens de training leert men omgaan met stress, piekergedachten en irritaties en meer afstand te nemen van deze gedachten en gevoelens. De training Kennismaken met Mindfulness wordt gehouden op 7, 14, 21 februari en 7 maart van 19.30 tot 21.30 in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal. De training is kosteloos voor inwoners uit de gemeente Hellendoorn. Voor meer informatie en aanmelden: www.impluz.nl/training/kennismaken-met-mindfulness, Tel: 0570-604900 of e-mail: info@impluz.nl