De met twee Oscars-geprezen Emma Thompson en Daryl McCormack in Good Luck to You, Leo Grande
De met twee Oscars-geprezen Emma Thompson en Daryl McCormack in Good Luck to You, Leo Grande Foto:

Good Luck to You, Leo Grande bij ZINema

De dramatische komedie Good Luck to You, Leo Grande van regisseur Sophie Hyde is op dinsdag 13 december te zien bij het Filmhuis van ZINema. 

NIJVERDAL - Als de man van de 63-jarige gepensioneerde Nancy Stokes komt te overlijden, gaat ze op zoek naar avontuur en seks, op zoek naar de voldoening die ze al jaren heeft gemist. Het avontuur en de seks vindt ze in sekswerker Leo Grande. Nancy heeft het leuk met hem, maar had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Nancy vindt hem leuk en hij haar. Tijdens de stiekeme afspraken brokkelen de secuur opgebouwde façades van Nancy af en dat levert zowel mooie, intieme en erotische momenten op, als botsingen en irritatie. Een fijne film met de twee aan elkaar gewaagde topacteurs Emma Thompson en Daryl McCormack.

De film begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 9 euro. Kaarten voor ‘Good Luck to You, Leo Grande' zijn te bestellen via de ZINiN website of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

www.zinin.com