Dorpsbudget dorp Hellendoorn

Ook voor 2023 kunnen organisaties, groepen en personen subsidie aanvragen bij de DorpsRaad Hellendoorn voor activiteiten die de leefbaarheid, maatschappelijke ontwikkeling, cultuur en educatie in het dorp bevorderen of onderhouden.

HELLENDOORN - De DorpsRaad laat zich hierbij adviseren door een onafhankelijke commissie Dorpsbudget. De voorwaarden voor een financiële ondersteuning en het aanvraagformulier zijn te vinden op www.dorpsraad-hellendoorn.nl. Aanvragen kunnen uitsluitend digitaal ingediend worden voor 31 december 2022. Daarna gaat de commissie Dorpsbudget Hellendoorn haar advies uitbrengen voor de uiteindelijke besluitvorming in de vergadering van de DorpsRaad in februari 2023.

De DorpsRaad vindt het belangrijk dat de commissie een afspiegeling is van de inwoners van het dorp. Dus zijn ze nog op zoek naar jongeren, jongvolwassen en 60-plussers die aan deze commissie willen deelnemen. De commissie komt één keer per jaar in januari bij elkaar. Wie belangstelling heeft of meer informatie wil kan contact opnemen via dorpsbudget@dorpsraad-hellendoorn.nl.