Afbeelding
Foto:

Do-Event Daarlerveen duurt een hele week

Er hangen grote oranje posters in Daarlerveen die attenderen op de actie 'Samen voor de voedselbank'. De Alpha Groep Daarlerveen en de Groei Groep Daarlerveen – vanuit beide kerken in Daarlerveen – organiseren voor de negende keer een Do-Event om de voedselbank te steunen. Basisschool “De Veenbrug” doet ook weer mee. 

DAARLERVEEN - In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn worden op zaterdag 17 december in Daarlerveen zoveel mogelijk levensmiddelen ingezameld voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Maandag 12 tot en met vrijdagmorgen 16 december nemen kinderen van “De Veenbrug” levensmiddelen mee naar school. Kinderen uit groep 7/8 brengen de kratten met voedsel op vrijdagmiddag in een polonaise van “De Veenbrug” naar “De Schoof”.

Het inzamelen kunnen de Groei Groep Daarlerveen en Alpha Groep Daarlerveen niet alleen… Doe mee om van deze actie een succes te maken! De voedselbank heeft een boodschappenlijstje samengesteld met producten waaraan het grootste tekort is, zoals pasta, rijst of couscous, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, houdbare halfvolle melk, koffie of thee. Natuurlijk zijn andere boodschappen ook welkom. "De Schoof” aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen staat van 10.00 uur tot 14.00 uur open. Op zaterdag 17 december is het ook mogelijk om een extra gift te geven voor de voedselbank. Ook kunnen Douwe Egberts waardepunten worden ingeleverd die door Douwe Egberts worden omgezet in pakken koffie ten behoeve van de voedselbank. Zo kan de voedselbank Hellendoorn wekelijks pakken koffie blijven uitdelen.