Erik Elbert neemt de machine mee wanner deze niet ter plekke gerepareerd kunnen worden.
Erik Elbert neemt de machine mee wanner deze niet ter plekke gerepareerd kunnen worden. Foto:

EEVRO is dé specialist in machines voor tuinonderhoud

EEVRO, Erik Elbert Verkoop Reparatie­ Onderhoud is de specialist als het gaat om machines en apparatuur voor het onderhoud van bos, tuin, water en park. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe tuinmachine of een machine heeft die onderhouden moet worden kan bij EEVRO terecht.

NIJVERDAL - EEVRO verkoopt onder meer grasmachines, bladblazers, motorzagen, hogedrukreinigers, waterpompen en beregeningshaspels van de gerenommeerde merken, Wiper, Ariens, Greenworks, waterkracht en IBO. Het onderhoud van zowel tuin, park als bos wordt daarmee een fluitje van een cent. Erik Elbert, eigenaar van EEVRO: “We zien vaak dat mensen eerst via internet al uitzoeken wat ze willen hebben en dan komen ze bij ons. Wij kunnen ze precies vertellen wat voor machine het is en ook of het geschikt is voor wat ze ermee willen doen. Advies is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klant plezier en gemak heeft van machine." 

Bij EEVRO houdt het niet op bij alleen de verkoop. Voor onderhoud en reparatie kunnen zowel particulieren als bedrijven er ook terecht. Erik gaat met zijn mobiele werkplaats naar de klant toe. “In zijn servicebus zit alles voor een onderhoudsbeurt en kleinere reparaties. Wanneer het onderhoud of reparatie ter plekke niet uitgevoerd kan worden, dan neemt hij de machine mee om het in de werkplaats te maken.” EEVRO onderhoudt niet alleen de machines van de merken die ze zelf verkopen. Ook die van Stihl, Husqvarna, Viking en Stiga zijn in goede handen bij EEVRO.

Nu ook in het assortiment van EEVRO, vele soorten bron en waterpompen. Zo kunnen zij voor alle situaties een passende bronpomp bieden. De pompen in het assortiment zijn geschikt voor particulier gebruik maar kunnen ook gebruikt worden in de industriële en/of agrarische sector. Bent u op zoek naar een sterke pomp voor de beregening van uw tuin of terrein of bent u op zoek naar een krachtige pomp die een geheel irrigatiesysteem kan aansturen? Twijfelt u welke bronpomp het meest geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact op voor meer informatie en advies. EEVRO beschikt over een grote voorraad pompen. Deze zijn te bestellen in de webshop.

Pen