Michel Gerritsen, Teamleider Particulier bij Veldsink Advies.
Michel Gerritsen, Teamleider Particulier bij Veldsink Advies.

‘Binnen een organisatie vind ik het belangrijk dat ik blijf groeien’

Algemeen

Geboren en getogen in Rijssen en inmiddels twaalf jaar werkzaam als adviseur in deze regio. Michel Gerritsen startte als stagiaire Commerciële Economie bij Veldsink-Velten. Niet wetende dat hij hier uiteindelijk een vaste baan kreeg en doorgroeide naar de rol van Teamleider en Adviseur Particuliere Verzekeringen. Wat maakt het werk bij Veldsink uniek voor deze Riessender?

RIJSSEN - “Wat ik belangrijk vind bij een organisatie, is dat ik mezelf blijf ontwikkelen. Dat kan ik bij Veldsink Advies. Er wordt gekeken naar je kwaliteiten en naar waar jij in wil doorgroeien. Dat geeft me een fijn gevoel”, aldus Gerritsen.

Kansen krijgen

“In mijn laatste studiejaar (ik was 21 jaar) deed ik onderzoek naar de verzekeringsmarkt. Dit deed ik bij Veldsink-Velten, wat toen nog Velten Groep heette. Na het afronden van mijn stage vroeg mijn leidinggevende Albert Velten of ik wilde blijven. Ondanks dat ik geen ervaring had in de verzekeringswereld, zag hij kansen voor mij. Ik begon als commercieel medewerker ter ondersteuning van de zakelijke adviseurs buitendienst. Veldsink-Velten is als tussenpersoon voornamelijk actief op de zakelijke markt. Daarna focuste ik mij meer op de zogenoemde bijzondere risico’s bij particuliere klanten. Tegenwoordig hebben we bij Veldsink-Velten namelijk ook een grote particuliere doelgroep.”

Dynamische rol

“Inmiddels vervul ik ook de rol van Teamleider Particulier. Als adviseur is geen werkdag hetzelfde. Klanten bellen of komen langs met vragen over particuliere schadeverzekeringen die niet over standaard risico’s gaan. Sommigen willen een huis met een rieten dak laten verzekeren of een dure auto. Doordat serviceprovider VCN ook bij ons in het gebouw zit, zijn de lijntjes met acceptanten en schadebehandelaars kort. Zo kunnen we klanten nog beter bedienen en ontzorgen.”

Hecht team

“Mijn werk doe ik veel zelfstandig maar natuurlijk niet écht alleen. Ik werk in een hecht team bestaande uit vijf particuliere adviseurs. Regelmatig lunchen we samen of gaan we na het werk uit eten. Op kantoor werken we op dezelfde afdeling als de afdeling Zakelijk en Hypotheken. Bij vragen kunnen we snel bij hen terecht. Veldsink Advies is een dynamische en stabiele organisatie, een familiebedrijf met fijne collega’s om me heen met wie ik samen kan bouwen aan de groei van onze vestiging.”

Maak jij ook graag deel uit van een dynamische en stabiele organisatie binnen de financiële dienstverlening? Werk je graag in een klein, hecht team en heb jij een ondernemende drive? Bij Veldsink-Velten zoeken we nog een Particulier Verzekeringsadviseur die het team van Michel komt versterken. Word jij onze nieuwe collega? Neem contact op met onze recruiter Laura Mennen via 06-12404511 of recruitment@veldsinkgroep.nl.