Afbeelding
Foto:

REMO Kennisnetwerk met als thema duurzame inzetbaarheid

"Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie", aldus REMO. "Daarom is het boeien, binden en laten bloeien van de talenten van medewerkers cruciaal voor het succes van de organisatie. Tijdens het REMO kennisnetwerk gaan wij hierop in met het thema duurzame inzetbaarheid. Een belangrijk onderwerp gericht om mensen gezond, gelukkig, gemotiveerd en productief aan het werk te houden en te behouden." 

RIJSSEN - Tijdens het kennisnetwerk wordt er ingegaan op de benodigde competenties van medewerkers nu en in de toekomst. Er wordt kennisgemaakt met ‘framing’, waarom het belangrijk is en hoe de principes van framing zelf kunnen worden toegepast. Daarnaast komen tijdens het kennisnetwerk de mogelijke subsidieregelingen voor werkgevers en werknemers aan bod. "Al met al een inspirerende middag voor iedereen in het technische werkveld en meer wil weten en leren over het boeien, binden en laten bloeien van de talenten van medewerkers", laat de organisatie weten. 


Programma

Het REMO Kennisnetwerk wordt gehouden op donderdag 24 november van 16.00 tot 18.30 uur bij de Kampus aan de Morsweg 4 in Rijssen. Het programma is:


16.00 - 16.30 uur: Inloop
16.30 - 17.00 uur: Welkom en resultaten skills monitor
17.00 - 18.00 uur: Workshop framing
18.00 - 18.30 uur: Subsidie inloopspreekuur en netwerkborrel.


Aanmelden

Aanmelden kan via www.remo-wt.nl/duurzame-inzetbaarheid of door een mail te sturen naar info@remo-wt.nl. 

www.remo-wt.nl

informatie