De jaarlijkse tulpenbollenactie van Scouting Oosterhof - Niej Begin vindt op 8 oktober weer plaats
De jaarlijkse tulpenbollenactie van Scouting Oosterhof - Niej Begin vindt op 8 oktober weer plaats Foto:

Scouting Rijssen langs de deur voor tulpenbollen

De jaarlijkse tulpenbollenactie van Scouting Oosterhof - Niej Begin vindt op zaterdag 8 oktober weer plaats. 

RIJSSEN - De Rijssense scouts zullen dan, herkenbaar aan hun uniform, tussen 09.00 uur en 16.30 uur weer langs de Rijssense deuren gaan om rode, gele en paarse tulpenbollen te verkopen voor 2,50 euro per zakje. Naast contante betaling is er ook de mogelijkheid om te betalen door middel van een QR-code. 

De opbrengst wordt onder andere gebruikt voor het onderhoud aan de blokhut 't Oosterhöfke van de scouting. Daarnaast zorgen de inkomsten er ook voor dat er nieuwe spel- en kampeermaterialen aangeschaft kunnen worden. Dit helpt er mede voor dat de contributie al jaren relatief laag kan worden gehouden. 

Het is ook mogelijk om de tulpenbollen te bestellen via de website. De tulpenbollen kunnen dan op zaterdag 8 oktober tussen 09.00 uur en 16.30 uur worden afgehaald bij de blokhut van de scouting aan de A.H. ter Horstlaan 12a te Rijssen. Ze kunnen ook tegen een vergoeding van 2,50 euro thuis worden bezorgd (alleen in Rijssen en buitengebieden). Ga voor meer informatie en om online de tulpenbollen te bestellen naar de website.

scouting-rijssen.nl