Afbeelding
Foto:

Ontdek gevoelswereld van autisme met ABC

‘Hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen?’ Om toch een indruk te krijgen organiseert  Evenmens, informele zorg voor elkaar ook dit najaar weer het ABC (Autisme Belevings Circuit). Door middel van tien korte opdrachten brengt het ABC de deelnemer in de gevoelswereld van autisme.

RIJSSEN - Het ABC is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Elke opdracht probeert de deelnemer mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken en proeven. Naderhand worden de opdrachten besproken en tips gedeeld. 

Op 25 oktober kan bij De Fakkeldrager aan de Enterstraat 94 in Rijssen worden deelgenomen aan het ABC. Verder is er een ABC op 6 oktober in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte, op 11 oktober bij De Kern aan de Bouwstraat 23 in Ommen en op 17 november in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Inloop is elke keer vanaf 19.15 uur, programma loopt van 19.30 tot 22.00 uur.

Kosten bedragen 5,- euro per persoon. Er kunnen maximaal 12 personen per avond deelnemen aan het ABC. Aanmelden is dan ook verplicht. Aanmelden en meer informatie is te vinden via de website van Evenmens of bel 0548 638 830.

www.evenmens.nl/abc