Kapper Erdem en Hidde. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Kapper Erdem en Hidde. (Tekst/foto: Martin Meijerink) Foto:

Plan op tijd een afspraak bij de kapper voor de feestdagen!

December staat weer op de kalender; het jaar ging snel voorbij en de opmaat naar de kerstdagen en jaarwisseling is weer begonnen. We maken ons op voor de komende feestdagen. 

OLDENZAAL - Als gepensioneerde beschik ik op papier over veel vrije tijd. Nou, vergeet dat maar. Druk in de weer met het vrijwilligerswerk, voorbereidingen voor de 3é Kerstdag (verrassing). Dus heb ik het Sinterklaasfeest overgeslagen dit jaar.

Toch kwam mijn kleindochter opa even verrassen met een speculaaspop. Koffie gedronken, een brok speculaas gegeten en haar opmerking "Opa, je mag ook wel weer eens naar de kapper" heb ik mij ter harte genomen. Direct gebeld met Erdem: Mob: 06-29167505, en deze laat weten dat er nog een plekje is in zijn planning. Ik kon woensdag om 13.30 uur bij hem terecht.

Ik kom binnen; geen wachtende klanten en de haarstylist Erdem legt de laatste hand aan het keurige kapsel van Hidde die, mooi gekapt, zo als model kan aantreden. Ik maak nog snel even een foto van de kappers-creatie en dan is het mijn beurt. Nadat ik heb plaatsgenomen in de kappersstoel stuurt Erdem het gesprek richting planning. "Ik sta altijd voor mijn klanten klaar en dat doe ik al vijf jaar hier in de Beatrixstraat in Oldenzaal. Maar zou je willen schrijven dat ik graag vroegtijdig van de klanten weet wanneer ze geknipt willen worden?" Om de drukte en teleurstelling te voorkomen vraagt Erdem nu aan zijn klanten dat het fijn zal zijn dat men vroegtijdig aangeeft wanneer men geknipt wil worden door hem of de andere kappers in zijn salon.


Kapper Erdem is rond de feestdagen als volgt geopend. Op maandag 19, dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december is men welkom van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag 24 december van 09.00 tot 17.00 uur. Op eerste en tweede kerstdag is men gesloten. Erdem's Hairstyling is gevestigd aan de Beatrixstraat 2B in Oldenzaal. Bel 06-29167505 of kijk op: www.erdemshairstyling.nl 

Pen