Service met een glimlach: winkel-hond Doedel verwelkomt mens en dier met groot enthousiasme in de winkel aan de Brinkstraat.
Service met een glimlach: winkel-hond Doedel verwelkomt mens en dier met groot enthousiasme in de winkel aan de Brinkstraat. Foto:

Altijd goed advies bij Pets & Co Losser

Een huisdier brengt veel gezelligheid in je leven. Maar er komt ook het nodige bij kijken; zoals de goede voeding, het voorkomen van parasieten, een fijne slaapplek, speeltjes ter stimulering en uiteraard af en toe een was- en trimbeurt voor hond en kat. Goed advies is bij dit alles van groot belang. Pets & Co in Losser is al bijna zeven jaar hét vertrouwde adres in Losser voor alle dierbenodigdheden.

LOSSER - Pets & Co staat garant voor een passend advies, voor welk dier je ook langs komt. Bij de winkels werken dierspecialisten met jarenlange ervaring. Zo ook eigenaresse Kelly Helmhout die samen met haar team en winkel-hond Doedel iedereen ontvangt in de mooie winkel aan de Brinkstraat 4a in Losser. Sinds de opening in 2015 hebben zij een vaste klantenkring opgebouwd.


Men levert een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen - maar om te bepalen wélk product het beste werkt voor het specifieke dier, daar is een stukje goed advies voor nodig. Zo is er bijvoorbeeld op het gebied van voeding een steeds breder aanbod gekomen door de jaren heen. Hierdoor kan de voeding precies afgestemd worden op de specifieke smaak en dieetbehoeften van een dier.


Naast de dagelijkse behoeften van een dier kan men er terecht voor de nodige preventieve zelfzorg-middelen. Denk hierbij aan de teken- en vlooienmiddelen, maar ook bijvoorbeeld middelen op natuurlijke basis voor onder meer pijnbestrijding, hulp bij gewrichtsklachten en tegen overgevoeligheid voor bijvoorbeeld pollen of huisstofmijt. De keuze voor het juiste middel helpt om de kwaliteit van leven voor het huisdier sterk te verbeteren.


Pets & Co is inmiddels goed bekend in Losser, ook vanwege de deelname aan de diverse evenementen. Zo stonden zij uiteraard met een stand op de Brueghel dit jaar, evenals de modeshow tijdens de Boerenmarkt eind april. Hier toonden diverse viervoeters hún nieuwste mode-assortiment, van leuke jasjes en truitjes tot praktische tuigen en halsbanden.


Komende dinsdag is het weer Wereld Dierendag; hét moment om onze huisdieren eens extra te verwennen met wat lekkers, wat leuks of iets moois. Uiteraard heeft Pets & Co leuke acties voor deze dag: klanten ontvangen bij besteding van 10 euro een gratis, goed gevulde goodiebag tegen inlevering van de bon in de nieuwste reclamefolder. Tevens ontvangen mensen tegen inlevering van een bon uit de folder een 'dinerbon', waarmee men 20 procent korting krijgt op één voedingsproduct naar keuze.


Wie graag de hond netjes voor de dag laat komen kan terecht bij de trimsalon van Pets & Co die in de winkel gevestigd is. In februari vierden zij het 10-jarig bestaan, wat uiteraard passend gevierd werd met taart en een winactie. Men kan er maandag tot en met zaterdag terecht om op afspraak de hond te laten knippen. Bel voor het maken van een afspraak met: 06-209 51 218.

Altijd een goed advies voor de best passende productkeuze


Kom langs bij Pets & Co Losser om ook uw huisdier te verwennen komende week! Gevestigd aan de Brinkstraat 4A. Geopend maandag van 11.00 - 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op Facebook: 'Pets&co Losser' of op: www.petsenco.com

Pets & Co Losser is al jaren een vertrouwd adres voor alle dierbenodigdheden.
Pen