Afbeelding

Leuke kerstmarkt in Denekamp

Algemeen

Zaterdag 17 december is er weer een gezellige kerstmarkt in Denekamp. Van 15.00 tot 21.00 uur is het centrum weer feestelijk aangekleed en verlicht.

DENEKAMP - De ondernemers en kraamhouders in het centrum pakken weer gezellig uit om er een sfeervolle avond van te maken. Zo is er een levende kerststal, een herder met schapen, een heuse kerstman, een zandtovenaar in samenwerking met het koor Vivace, kinderbingo, live muziek op diverse plaatsen, tal van kerstkraampjes met versnaperingen, ambachten en leuke items uit de ondernemingen van Denekamp. 

Om de markt zo sfeervol mogelijk te maken werd besloten om dit jaar iets later te beginnen. Zo komen alle sfeerlichtjes nog mooier tot zijn recht, aldus de organisatie. Ook nieuw is de kerstwens-brievenbus. Iedereen die een wens heeft voor iemand die zij kennen kan een kaartje invullen en deponeren. Het kan zomaar gebeuren dat deze leuke wens in vervulling gaat... Deze actie wordt mogelijk gemaakt door een aantal ondernemers in Denekamp om degene die het heel goed kan gebruiken een hart onder de riem te steken; een mooie kerstgedachte dus!