Afbeelding
Foto:

Batterij Specialist en Onderdelenhuis Hengelo

Wij zijn breed gespecialiseerd in het bieden van oplossingen wanneer u problemen heeft met uw fietsaccu, scootmobiel, traplift, elektrische rolstoel, badlift of tilliftaccu. Elk type accu of batterij die u tegenkomt in de zorg- en revalidatiesector kunnen wij leveren.

Een accu of batterij kan niet zomaar worden vervangen, omdat elke accu of batterij uniek is. Door onze specialisme en jarenlange ervaring weten wij altijd welke accu u nodig heeft. Ons team staat u graag te woord en als het nodig is komen we bij u thuis om uw probleem op te lossen.

Wij reviseren fiets- en gereedschapaccu's in onze eigen werkplaats, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Ook testen wij uw auto-, caravan- of camperaccu en als het nodig is kunnen wij die voor u vervangen. Daarbij is onze montage gratis.

In onze winkel kunt u terecht voor alle onderdelen voor in en om het huis. Onderdelenhuis Hengelo heeft een plenty aan onderdelen (bijv. stofzuigerzakken, verlichting, fiets-, bruin en witgoedonderdelen) en technisch personeel om uw problemen op te lossen en uw vragen te beantwoorden. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt, kom dan eens kijken in onze winkel of neem contact met ons op. U vindt ons aan de Torenlaan 14 in Hengelo en we zijn bereikbaar via 074-250 05 80.

Wij staan graag voor u klaar dus… Laat ons úw specialist zijn!