Afbeelding
Foto:

Bij ouder worden hoort verandering

Verandering van het geheugen, van lichamelijke capaciteiten, van schoonheid, gezondheid en vrije tijd. We horen allemaal de nadelen van ouder worden. Maar er zijn ook veel voordelen. Zéér zeker... En óók dat is juist wat Hart van Senioren wil laten zien en laten lezen aan de steeds groter groeiende groep 50plussers in Overijssel.

U leest nu de eerste uitgave van ons 'Hart van Senioren'-krant! In deze gratis krant bieden wij u een aantal artikelen, die - naar wij hopen - vooral de 50plussers en senioren zullen aanspreken. Voor deze eerste editie hebben wij gekozen voor het thema gezondheid en vitaliteit en wij hebben daarover een aantal interessante artikelen verzameld. Kampt u bijvoorbeeld met slaapproblemen? Weet u hoe u zich het best kunt beschermen tegen een hittegolf? Of hoe u zich voorbereidt op een vakantie naar een land waar de hygiëne te wensen overlaat? In deze editie vindt u voor dit alles een aantal bijzonder nuttige tips. Met ingang van de volgende uitgave verschijnt er tevens een complete evenementen en activiteiten kalender. Als vast onderdeel plaatsen we in elke 'Hart van Senioren' een ontspannende puzzelpagina. Wij wensen u veel leesplezier.

Redactie
Hart van Senioren

Wilt u reageren op (een deel van) de inhoud van deze krant of heeft u andere opmerkingen, laat het ons weten. De artikelen over gezondheid en ziekten [in deze krant en op de website] zijn louter informatief van aard. Zij zijn nimmer bedoeld als een vervanging voor een vorm van de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd uw arts of specialist bij medische en/of psychische klachten