Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Autorijders met een frisse blik op de toekomstige auto gezocht

DEVENTER - Renault gooit het over een andere boeg. Autorijders weten misschien wel beter dan wie dan ook hoe een auto in de toekomst eruit moet komen te zien.

Renault heeft onlangs de contest 'Design de Auto van de Toekomst' geopend. Hierbij wordt aan heel Nederland gevraagd de visie over de toekomstige auto te delen met Renault.

Voor iedereen
Heel Nederland mag ideeën over hoe men zich in 2030 verplaatst delen, maar slechts drie finalisten krijgen de kans om met de hulp van een professionele schetser hun toekomstvisie en design uit te werken. De finalisten maken kans op één jaar gratis te mogen rijden in een volledig elektrische Renault Zoe. Er is in de loop der tijd al veel verandert en Renault wil zich voorbereiden op de toekomst met betaalbare en duurzame vervoermiddelen.

Beoordeling
Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Laurens van den Acker, Senior Vice President of Corporate Design van Renault. De winnaar wordt tijdens Dutch Design Week (DDW) bekend gemaakt, waarvan Renault voor de tweede keer partner is. Kijk voor meer informatie over 'Design de Auto van de Toekomst' op designdeautovandetoekomst.nl. Wees wel snel want de inzendtermijn sluit op 11 september om 18.00 uur.

Afbeelding