Afbeelding
Foto:

Bijzonder vervangend vervoer

DEVENTER - Bij Autobedrijf Boveree is de reparatie en onderhoud van uw auto vanzelfsprekend in vertrouwde handen. Het maakt niet uit of uw voertuig een verbrandings- of een elektromotor heeft. Op alle vlakken is de kennis en vaardigheid in huis en er staat vervangend vervoer op u te wachten. Niet voor niets bestaat het bedrijf al ruim 80 jaar.

Boveree zorgt er verder voor duidelijkheid. Vooraf wordt gekeken wat er aan het voertuig moet gebeuren en wordt een prijsindicatie afgegeven. Het kan zijn dat tijdens reparatie toch blijkt dat er meer aan de hand is, maar daar wordt u dan direct over geïnformeerd en niet pas bij het ophalen van uw auto.

Vervangend vervoer
Een autobedrijf dat vervangend vervoer biedt, is natuurlijk geen unicum, maar bij Autobedrijf Boveree heeft u de keuze uit verschillende leen-vervoersmiddelen. Wat dacht u van een fiets, elektrische scooter of toch liever een elektrische auto? Wanneer u zelf bewust heeft gekozen voor elektrisch rijden vanwege het milieu, dan is het natuurlijk fijn dat u tijdens reparatie dat kunt blijven doen. Voor anderen is het een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met elektrisch vervoer.

Afspraak
Maak een afspraak bij Autobedrijf Boveree aan de Hanzeweg 36 wanneer uw auto toe is aan onderhoud of reparatie. Dat kan online via www.boveree.nl of telefonisch via 0570-631511.

Afbeelding