Afbeelding
Foto: sebastien mauroy

De scherp geprijsde Toyota C-HR

DEVENTER - Toyota laat met de C-HR zien dat een auto nog steeds onderscheidend kan zijn. Voor een leek lijken de modellen van diverse automerken steeds meer op elkaar te gaan lijken en was het onderscheid te vinden in details. Bij de Toyota C-HR is daar absoluut geen sprake van!

De vorm van de C-HR maakt al gelijk indruk. Als er alleen al naar de voorkant wordt gekeken vallen de afwezigheid van rondingen en de aanwezigheid van strakke lijnen en scherpe hoeken op. Diezelfde strakke lijnen zijn doorgevoerd op de zijkant en trekken uw blik naar de achterkant van de auto. Ook daar is door Toyota een waar kunstwerk van gemaakt met bijvoorbeeld de boemerangvormige achterlichten. En om de mooie lijnen van de C-HR te benadrukken heeft Toyota nog ornamenten voor u in kleuren die afwijken van de carrosseriekleur.

Meer dan uiterlijk
Aan een auto met opvallende uiterlijke kenmerken en mooie vormen, maar met slechte rijeigenschappen en kwaliteit heeft u niets. Dus heeft de Toyota de C-HR uitgerust met krachtige motoren: een 1.2 Turbo benzine vermogen met 116 pk met een maximaal trekgewicht van 1.300 kg of een 1.8 hybride met 122 pk en een maximaal trekgewicht van 725 kg. Een sportieve rijstijl is niet uitgesloten door de kracht van de motor, de ongekende wendbaarheid en perfecte wegligging.

Voordeel
De Toyota C-HR is leverbaar in diverse uitvoeringen. Met alleen een benzinemotor heeft u de keuze uit de Comfort, Active en Dynamic uitvoering. De hybride is leverbaar als Active, Dynamic, Dynamic Sport, Style Ultimate en Executive Ultimate. De C-HR Comfort heeft een prijskaartje met een vanafprijs van 25.895 euro en de Executive Ultimate rijdt u vanaf 35.295 euro. De Toyota C-HR Style Ultimate is door een voordeel tot 3.900 euro al vanaf 31.095 euro van u, maar alleen tot 30 september.

Ga naar uw Toyota dealer Autobedrijf Wagenmaker aan de Solingenstraat 1 in Deventer, Steenbokstraat 3 in Apeldoorn of Brinkhorst 7 in Zutphen.