Afbeelding
Foto:

De ontwikkeling bij Peugeot staat niet stil

DEVENTER - Het hele jaar door komt Peugeot al naar buiten met nieuws over nieuwe modellen, nieuwe uitvoeringen en nieuwe mogelijkheden.

Zo is dit jaar de Peugeot e-208 aangekondigd. Het zal nog even duren voor deze op de Nederlandse wegen te zien is. Dat zal pas het tweede kwartaal van volgend jaar zijn, maar er lijkt al meer vraag dan aanbod van te zijn. Heeft u dus interesse in deze volledig elektrische auto, wacht dan niet te lang met reserveren.

Meer elektrisch
Niet volledig elektrisch net als de e-208, maar wel een hybride-uitvoering zit eraan te komen: Peugeot 3008 GT HYbrid4. De actieradius van 59 km in de elektrische modus lijkt niet groot, maar voor het rijden in de stad is het meer dan voldoende. Ook hier moet nog opgewacht worden. Naar verwachting is de 3008 GT HYbrid4 in oktober bij uw dealer te bestellen.

Terug in het heden
Niet alleen in de toekomst heeft Peugeot veel te bieden, maar nu zeker ook. Een mooi voorbeeld daarvan is de nieuwe Peugeot 2008 SUV. Deze is leverbaar met een 1.2 PureTech benzinemotor met vermogens oplopend van 82 pk tot 130 pk en kan gecombineerd worden met een handgeschakelde 5- of 6 bak of een 6-traps automaat. Voor een prijs vanaf 22.220 euro is de Peugeot 2008 in de uitvoering Active al van u. Ook de compacte Peugeot 108, de nieuwe 208, 308 Berline of de Peugeot 508 zijn verleidingen om nu naar uw dealer te gaan en niet wachten op wat er nog gaat komen.

Uw dealer
Op www.peugeot.nl vindt u natuurlijk alle informatie over de diverse modellen van Peugeot en de dichtstbijzijnde dealer.

Afbeelding