Afbeelding
Foto:

DEVENTER - Als het eruitziet als een verbouwing, ruikt als een verbouwing en klinkt als een verbouwing dan heeft u voordeel. Nu verbouwvoordeel tot wel € 3.680,- bij aanschaf van een Honda uit voorraad. Inruil? Natuurlijk is dat ook mogelijk.

Honda Wesselink verbouwt op dit moment de showroom aan de Laan van de Dierenriem in Apeldoorn en die aan de Hoofdweg in Emst. Op veel voorraadauto's krijgt u daarom kortingen tot 3.680 euro. De showrooms moeten leeg om niet alleen een likje verf aan te brengen maar ook een mooie nieuwe tegelvloer te leggen.

Alternatief
Tijdens de verbouwing kunt u nog steeds rekenen op Honda Wesselink. Onderhoud en reparatie wordt nu niet uitgevoerd in de werkplaats in Apeldoorn, maar in Deventer en Emst. Wel is er een alternatieve showroom in de vorm van een grote tent achter het pand aan de Laan van de Dierenriem. Hier kunt u onder andere de Honda HR-V modeljaar 2020 en veel andere modellen zien. Kom naar de Laan van de Dierenriem om de alternatieve showroom te bewonderen en een heerlijk kopje koffie te drinken.

Uw voordeel
Wat dacht u van een korting tot wel 3.680 euro op een Honda CR-V? De CR-V is een praktische en zeer rijk uitgeruste SUV, die u comfortabel vervoert in een stadsomgeving, maar ook daarbuiten. Tevens is de CR-V in een heerlijke en zuinige Hybride variant leverbaar.
Ook op de andere SUV van Honda, de HR-V krijgt u vanwege de verbouwing een mooie korting. Uw voordeel is 2.546 euro op de Honda HR-V 1.5 CVT Executive. Deze is, zoals u mag verwachten van de HR-V, rijk uitgerust met onder andere verkeersbordendetectie, lichtmetalen velgen, parkeersensor, achteruitrijcamera en lederen/stoffen bekleding.
Heeft u liever een Honda Civic? Waarom dan niet de Civic 1.0T Business Edition uitgevoerd in de kleur Sonic Gray Pearl met een korting van 1.289 euro! Wilt u meer korting en een Honda Civic? Dan is de Honda Civic 1.0T Elegance Black Edition de juiste keuze voor u, want op dit voorraadmodel krijgt u 3.500 euro korting en dan kunt u ook nog eens kiezen tussen de kleuren Ralley Red en Crystal Black.
De laatste Honda waar u korting op kunt krijgen is de Jazz. Uw voordeel is bij de aanschaf van de Jazz loopt op tot 3.051 euro.
Zelfs met deze hoge verbouwingskortingen op de diverse voorraadmodellen blijft inruilen van uw auto mogelijk. Kijk voor meer specificaties van de modellen en de voorwaarden op www.honda-wesselink.nl of kom langs in de (alternatieve) showroom.

Showrooms
Na de verbouwing van de vestigingen wordt het shoppen voor een nieuwe Honda een nog leukere ervaring met de moderne en warme uitstraling van de showroom. Het duurt nog even voor de werkzaamheden afgerond zijn en de stof is opgetrokken, maar dan moet u zeker een kijkje komen nemen. Dit kan in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 35 en in Emst aan de Hoofdweg 20-22. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom aan de Solingenstraat 7 in Deventer.

Afbeelding