Afbeelding
Foto:

Volop Jeep-voordeel bij Autobedrijf de Snipperling

Een Jeep is niet alleen een automerk. Voor velen staat het ook nog steeds gelijk aan een door het leger gebruikte stoere 4x4 aangedreven auto. In de loop der tijd is er wel het nodige veranderd aan de Jeep, maar zeker niet alles.

Het uiterlijk van de Jeep is veranderd en aangepast naar de moderne maatstaven, maar de stoere kenmerken van het merk zijn behouden. Ook is een Jeep nog steeds geschikt voor het ruigere werk. Verder zijn technieken onder de motorkap en het comfort sterk verbeterd ten opzichte van de eerste modellen.

Jeep Compass
Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep®-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt.De Compass is leverbaar met een 1,4 liter benzinemotor. Met een vermogen van 140 pk bent u goed voorbereid op het rijden in de stad of de snelweg. Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep® Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Jeep Compass : nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

Actie
Op een geselecteerde voorraad van de Compass krijgt u hoge kortingen of zeer scherpe Private Leasetarieven. Hierdoor rijdt u al in een zeer rijk uitgeruste Compass voor slechts € 32.528,- geheel rijklaar of vanaf € 499,- per maand in Private Lease. Meer weten over deze actie? Ga naar uw Jeep-dealer: Autobedrijf de Snipperling aan de Hunneperweg 7 in Deventer of aan de Laan van de Dierenriem 38A in Apeldoorn.