Afbeelding
Foto:

Land Rover Approved Occasions bij Van Mossel

APELDOORN - Het iconische merk Land Rover biedt een mooi gamma aan auto's aan. Deze combineren een stukje luxe, design en raffinement met sportieve, off-road prestaties. Net als bij de aanschaf van een nieuwe auto draagt Land Rover ook zorg voor een hoge kwaliteit occasions met het Approved Occasion programma.

Ook wanneer u een occasion aanschaft mag u bij Van Mossel Land Rover het hoogste niveau van service en vakmanschap verwachten. En omdat u bewust kiest voor een merk als Land Rover, stelt u ook terecht hoge eisen aan een occasion. Het Land Rover Approved Occasion is een certificaat dat wordt gegeven aan occasions jonger dan 60 maanden en met minder dan 125.000 kilometer op de teller. De auto's worden geïnspecteerd op maar liefst 165 punten. Onderhoud en reparaties worden door Land Rover-getrainde technici uitgevoerd met originele onderdelen. Zo bent u er zeker van dat de auto in onberispelijke staat verkeert; van binnen en buiten.

Zekerheid
Elke Land Rover is ontworpen met off-road prestaties als belangrijk uitgangspunt. Het Approved-programma gaat dan ook tot het uiterste om te garanderen dat de auto aan kan wat u er van vraagt. Ook onder uitdagende omstandigheden. Het certificaat geeft u zekerheid dat de prestaties en staat uitstekend zijn. Een belangrijk stukje gemoedsrust. Op deze Land Rover Approved Occasions ontvangt u dan ook 2 jaar garantie en 2 jaar Land Rover Assistance.

Kom langs
Autobedrijf Van Mossel laat u graag kennismaken met de selectie Approved Occasions. Kom langs voor advies en een vrijblijvende proefrit aan de Oude Apeldoornseweg 40B in Apeldoorn. Kijk voor het aanbod van Approved Occasions ook op: www.vanmossel.nl/land-rover