Afbeelding
Foto:

Wegrijvoordeel bij Suzuki

DEVENTER - Sluit u een zinderende zomer af met uw nieuwe Suzuki? Momenteel heeft het Japanse merk nog een aantrekkelijke kortingsactie op diverse modellen. Met wegrijvoordeel dat tijdelijk oploopt tot 2.000 euro.

Bijna alle modellen zijn onderdeel van deze actie, die nog loopt tot en met 31 augustus. Het voordeel begint bij 1.000 euro met de scherp geprijsde compacte Suzuki Celerio. Deze is nu leverbaar vanaf 12.899 euro. Een zuinige, veilige alleskunner met opvallend meer ruimte dan alle andere auto's in deze klasse. Ook als private lease zeer aantrekkelijk: vanaf 228 euro per maand. Op de Suzuki Ignis loopt het wegrijvoordeel al op tot 1.100 euro. Deze staat nu voor u klaar vanaf 15.899 euro. Is de sportieve, vrolijke Swift wellicht meer naar uw smaak? Met een wegrijvoordeel van 1.250 euro is deze scherp geprijsd vanaf 16.799 euro. Suzuki gaf de Swift een dynamisch, speels rijgedrag waardoor het met recht een grote funfactor heeft. Dankzij het lichte gewicht en de krachtige Boosterjet-motoren toveren de prestaties een glimlach op het gezicht. De Swift is te leasen vanaf 269 euro per maand.

Grootste voordeel
Het grootste wegrijvoordeel pakt u op de S-Cross en Vitara; 2.000 euro. Hiermee staan deze voor u klaar vanaf respectievelijk 22.899 euro en 22.099 euro. De stijlvolle en praktische Vitara wist menig koper te overtuigen met zijn solide bouw en uitgebreide veiligheidsfeatures. De ideale reisgenoot, waar uw reis ook heen gaat. De Vitara is beschikbaar als private lease, vanaf 398 euro per maand.

Maak kennis
AutoCity AVK laat u graag vrijblijvend kennismaken met deze modellen. Ook geven zij u graag passend advies over de koop, lease-mogelijkheden en andere vragen. U bent van harte welkom aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl

Afbeelding