Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Grouwstra ook sterk in onderhoud en verhuur van campers

DEVENTER - De camper won de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de luxe van dit alles-in-één kampeermiddel. Net als een auto vergt ook de camper af en toe onderhoud. Bij autobedrijf Grouwstra bent u ook met uw camper aan het juiste adres.

Autobedrijf Grouwstra is als universeel BOVAG autobedrijf ook sterk in het onderhoud van alle personenauto's, bedrijfswagens en dus ook de camper. Voor een onbezorgde vakantie is het belangrijk om de camper vooraf vakkundig te laten inspecteren. Ook al gebruikt u de camper niet vaak, onderdelen kunnen wel degelijk slijten ook bij stilstand. In de werkplaats van Grouwstra beschikt men over een extra grote brug, de apparatuur en de nodige vakkennis om deze voertuigen goed te onderhouden. Door dit op tijd uit te laten voeren voorkomt u hoge reparatiekosten of erger, een vakantie die in het water valt. Tijdens een onderhoudsbeurt checkt Grouwstra onder andere de remmen, airconditioning, koelsystemen en banden van de camper. Ook worden verschillende onderdelen nagelopen binnen het woongedeelte van de camper, zoals de werking van de waterinstallatie, kachel en verlichting.

Probeer het zelf!
Autobedrijf Grouwstra heeft ook campers te koop, maar u kunt er ook een huren. Is een camper wellicht ook iets voor u, maar twijfelt u over de aanschaf? Huur dan eens een camper voor een vakantie dit jaar om het uit te proberen. De medewerkers informeren u graag over de gunstige huurtarieven. Ook voor aanschaf van een personen- of bedrijfsauto of onderhoud bent u van harte welkom. Grouwstra is gevestigd aan de Maagdenburgstraat 1 en Revalstraat 12 in Deventer. Kijk voor meer informatie ook op: www.grouwstra.nl