Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions Foto: Jean-Brice LEMAL

Lease een Citroën C3 en steel de show!

DEVENTER - U kunt in verschillende prijscategorieën een nieuwe Citroën leasen. Voor net geen 200 euro per maand rijdt u al in een C1 en vanaf 635 euro per maand in een C4 Spacetourer. Het leasen van de Citroën C3 is al mogelijk vanaf 289 euro per maand.

Voor de verschillende uitvoeringen van de Citroën C3 betaalt u ook een andere prijs. Zo is de Feel edition te leasen voor 299 per maand en de luxere uitvoering, Shine, vanaf 337 pe rmaand. En voor dat bedrag krijgt u heel veel auto. Wat direct opvalt bij de C3 zijn de mogelijke kleurcombinaties. Door het toevoegen van accentkleuren zoals bijvoorbeeld rood bij een verder witte carrosserie, wordt de C3 een opvallende verschijning. Kiest u bijvoorbeeld een rood dak, dan kan deze kleur ook weer terugkomen in de sierlijsten van de mistlampen, de buitenspiegelkappen en in de Airbump aan de zijkant van de auto. Maar liefst 36 kleurcombinaties zijn mogelijk.

Meer dan uiterlijk
De C3 is meer dan een stoere auto met speelse accenten. Deze Citroën is handgeschakeld en leverbaar met een driecilinder Pure Tech 68, 82 of 110 benzinemotor of een BlueHDi 75 Stop & Start of de BlueHDi 100 Stop & Start dieselmotor. En welke motor u ook kiest, het zijn allemaal krachtige en zuinige motoren.
Verder biedt de Citroën C3 u ook het gemak van veiligheid- en rijhulpsystemen zoals de snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem, navigatie, de ConnectedCam, veel opbergmogelijkheden en comfortabele zitplaatsen voor zowel bestuurder als passagiers.

Contact
Voor meer informatie over de voorwaarden en voordelen van private lease gaat u naar de dichtstbijzijnde Citroën-dealer. Ook wanneer u de C3 of één van de andere modellen wilt beleven, bent u hier van harte welkom.