Afbeelding
Foto:

Succesvol eerste jaar voor Autobedrijf Bouwman

DEVENTER - Ton Vree Egberts nam op 31 juli 2018 Autobedrijf Bouwman en Carwash Deventer over. Nu het eerste jaar er bijna op zit, is het een goed moment om terug te blikken.

Het afgelopen jaar was een jaar vol emoties, kennismakingen, veranderingen en ondernemen. Als Ton terugkijkt is hij trots op het eerste jaar. Een waardevol eerste jaar van een mooi bedrijf. Hij is dan ook dankbaar voor het grote vertrouwen dat de familie Bouwman in hem heeft gehad om het bedrijf voort te zetten. Het goede contact met de familie was hierbij zeer belangrijk. Hij vindt het fijn dat veel vaste klanten het vertrouwen in Autobedrijf Bouwman hebben weten te houden.

Vertrouwde gezichten
Hennie Bouwman is nog steeds 6 dagen in de week werkzaam bij het bedrijf. "We zien dat hij nog elke dag veel plezier aan het autobedrijf en de carwash beleeft", aldus Ton. De drie vaste monteurs en twee vaste ZZP'ers zetten zich dagelijks honderd procent in om de vertrouwde, professionele service te bieden. Het is een hecht team geworden, dat ook veel lol heeft op de werkvloer. Autobedrijf Bouwman werkt met de Bosch Car Service formule waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan. Zo mag u rekenen op vakkundig onderhoud en reparatie voor alle automerken.

De toekomst
Autobedrijf Bouwman kijkt uiteraard ook vooruit naar de toekomst. Er zijn mooie én uitdagende ontwikkelingen in de automotive branche. Met een goede toekomstvisie willen zij daarop inspringen. "We zitten in elk geval vol met ideeën die we nog graag willen realiseren", benadrukt Ton.

Kom langs
Autobedrijf Bouwman is gevestigd aan de Smeenkhof 6 in Deventer. Bel voor informatie met: 0570-62 31 74 of kijk op: www.autobedrijf-bouwman.nl