Aangenaam op reis met de AD Zomercheck

DEVENTER - We zijn zelf ook grote vakantieliefhebbers bij AD. Na een jaar lang hard werken ben je écht toe aan een paar weken op een Zuid-Franse camping. Maar waar je zeker niet aan toe bent: halverwege de Route Soleil stil komen te staan met een heel dashboard vol met waarschuwingslampjes.

Ieder jaar hebben de autobergers en internationale hulpdiensten de handen vol aan gestrande automobilisten langs de Europese wegen. Hoewel je dit soort ongemakken nooit helemaal uit kunt sluiten, is een goede voorbereiding op de vakantie geen overbodige luxe. Ook de auto moet in goede staat zijn voor de verdere reizen onder soms uitdagende omstandigheden. Een AD Zomercheck kan hierbij helpen, om u de zekerheid te geven van een aangename vakantie zonder verrassingen.

De Zomercheck
Bij de Zomercheck kijken we naar de meest voorkomende risico-punten van de auto. U kunt dan het noodzakelijk onderhoud gelijk uit laten voeren om zo met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan. Natuurlijk bent u ook buiten de zomer van harte welkom voor passend onderhoud. AD Autobedrijf verzorgt al het onderhoud voor alle merken, zowel nieuwe als oudere auto's. Ook voor een airco-check bent u aan het juiste adres. U mag dan ook rekenen op een professioneel en zorgvuldig resultaat voor vele zorgeloze kilometers het hele jaar door.

Maak een afspraak
Veel automobilisten laten de zomercheck toch nog vaak even liggen tot de vakantie echt in zicht kan. Ons advies is wel: waar u de auto ook na laat kijken, maak in ieder geval op tijd een afspraak. Het loopt immers vaak storm kort voor de vakanties, waardoor het niet altijd mogelijk is om op tijd een check uit te voeren.