Afbeelding
Foto:

Ook tijdens de pinksterdagen alles voor cabrio- en niet-cabriorijders

DEVENTER - Grouwstra Auto's is uw adres voor aankoop en onderhoud van een nieuwe auto, een mooie occasion, een bedrijfsauto en voor leasing. Nu het weer steeds warmer en zonniger wordt en u graag in een cabrio op pad gaat, dan bent u bij Grouwstra aan het juiste adres voor een nieuwe of occasion.

In de showroom van Grouwstra Auto's aan de Maagdenburgstraat 1 treft u meer dan 100 occasions. Met maar liefst 750 vierkante meter is er ruimte voldoende om een zeer gevarieerd en wisselend aanbod aan te kunnen bieden. U kunt hier ook terecht voor nieuwe auto's van alle merken. Bij Grouwstra Personen en Bedrijfsauto's aan de Revalstraat 12 is naast een ruime showroom met wekelijks wisselende voorraad ook een eigen werkplaats. Hier krijgt uw auto de vakkundige service die nodig is om weer veilig en snel de weg op te kunnen. Bij Grouwstra Auto's laat u ook op tijd preventief onderhoud uitvoeren om zo vervelende verrassingen te voorkomen. Naast periodiek onderhoud en de APK kunt u hier ook terecht voor schadeherstel, airco-service en nog veel meer.

Aanbieding
Tijdens de pinksterdagen is de aanschaf van een occasion extra aantrekkelijk. Koopt u namelijk een occasion vanaf 4.500 euro dan ontvangt u de full service voor een meeneemprijs. Dit omvat een uitgebreide onderhoudsbeurt voor aflevering en natuurlijk zes maanden Bovag-garantie, tegenover normaal drie maanden motor en versnellingsbak garantie. Zo kunt u dus zonder zorgen de weg op.

Kom langs
Ook op tweede pinksterdag bent u van harte welkom bij beide vestigingen van Grouwstra Auto's. Geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk ook op: www.grouwstra.nl