Afbeelding
Foto:

Range Rover Velar lokt zakelijk rijders met aantrekkelijke lease

APELDOORN - Als zakelijk rijder bent u veeleisend. U gaat voor een auto die representatief is, die comfortabel is voor al uw zakelijke ritten, betrouwbaar - en uiteraard ook financieel aantrekkelijk. Range Rover gooit in het zakelijk segment dan ook hoge ogen met de Velar.

De Range Rover Velar spring gelijk in het oog dankzij zijn iconische en toch moderne lijnen. Herkenbaar Range Rover in een modern, stijlvol jasje. Het merk kiest voor een unieke uitstraling die elegant en verfijnd overkomt. Zo zorgen de verzonken portiergrepen voor een zeer mooi vloeiende carrosserie en de LED-verlichting zorgt voor goed zien en gezien worden. Het interieur van de Velar zorgt ervoor dat u altijd comfortabel bij uw volgende afspraak arriveert; een genot om mee te reizen. Het interieur straalt rust uit, maar is wel voorzien van alle gemakken die u bij een moderne auto in dit segment mag verwachten. Bijvoorbeeld het Touch Pro Duo infotainmentsysteem, maar ook mooie stijlopties zoals de instelbare ambianceverlichting. De Velar biedt uitgebreide opties om de auto geheel naar behoefte en smaak samen te stellen.

Financial lease
De Range Rover Velar is op basis van zakelijke financial lease leverbaar vanaf 599 euro per maand. Van Mossel Land Rover geeft u graag een passend advies over deze of andere vormen van zakelijke- of particuliere aankoop. Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met de Range Rover Velar aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/landrover voor meer informatie.