Afbeelding
Foto:

Renault Kadjar dCi 115 met automaat is geprijsd

DEVENTER - De geschiedenis van de Renault Kadjar is relatief kort. In 2015 geïntroduceerde Renault het model en na drie jaar, eind 2018, kwam de eerste facelift.

De vernieuwde Kadjar is aan de buitenkant subtiel aangepast; een achterlicht verplaatst, de kentekenplaat op een wat hoger plek en bijvoorbeeld de aanpassing van de luchtinlaat. Maar onder het oppervlak zijn de nodige aanpassingen gedaan. Bij vernieuwing horen natuurlijk ook nieuwe prijzen en onlangs heeft Renault die van de Kadjar dCi 115 met automaat bekend gemaakt.

Prijzen
De Kadjar met Blue dCI 115 motor is geprijsd met een consumentenadviesprijs vanaf € 34.990,-. Wanneer er gekozen wordt voor een automaat is de auto is duurder, namelijk € 37.190,-. Er is overigens ook al een instapmodel met een consumentenadviesprijs van € 28.590,-. Voor dit bedrag koopt u een Kadjar met benzinemotor, TCe 140 GPF met een vermogen van 140 pk.

Alle specificaties
Over alle mogelijkheden die de Renault Kadjar heeft, alle specificaties en prijzen kan uw Renault-dealer u informeren. Ga daarvoor naar de showroom van Segerink & Wolbers aan de Revalstraat 4 of kijk op www.segerink-wolbers.nl.