Afbeelding
Foto:

Wissel uw winterbanden om
bij autobedrijf Gert van Keulen

BATHMEN - Het winterseizoen is definitief voorbij; de lente komt langzaam op gang waardoor ook de winterbanden weer de opslag in kunnen. Autobedrijf Gert van Keulen is dan ook weer druk bezig met de vele bandenwissels.

In de winter is het gebruik van winterbanden sterk aan te raden voor de veiligheid. Deze zachtere banden bieden dan meer grip dan zomerbanden, zowel bij droge als besneeuwde wegen. Maar voor de zomer zijn ze uiteraard dus minder geschikt.

Service
Autobedrijf Gert van Keulen verzorgt niet alleen de wissels van uw zomer- of winterbanden, maar de banden kunnen ook opgeslagen worden totdat u deze weer nodig hebt de volgende winter. Het goed opslaan van de banden in een geschikte opslagruimte is belangrijk voor het behoud van de banden en hun rijeigenschappen.

Goed advies
Uiteraard gaat de service bij Autobedrijf Gert van Keulen verder dan alleen de wissel. Zo kunt u hier ook terecht voor een stukje advies over aanschaf en optimaal gebruik van uw banden. Voor de veiligheid en laag brandstofverbruik zijn diverse factoren van belang. Zo moeten banden de juiste bandenspanning hebben en een goede uitlijning. Goed uitlijnen zorgt ervoor dat banden minder snel slijten, dat u minder brandstof verbruikt én comfortabeler weggedrag.

Kom langs
U bent van harte welkom bij Autobedrijf Gert van Keulen voor uw bandenwissel, maar ook voor ander onderhoud of advies. Kom langs aan de Traasterdijk 1 in Bathmen. Kijk ook op: www.gertvankeulen.nl

Afbeelding