Afbeelding
Foto:

Bij onderhoud ook een gratis APK bij Volvo Nieuwenhuijse

DEVENTER - Goed onderhoud is belangrijk voor veel zorgeloze kilometers met uw Volvo. Bij Volvo Nieuwenhuijse voeren de ervaren medewerkers dit onderhoud en de APK-keuring grondig uit. Zo bent u zeker van een veilige, goed rijdende auto.

De APK keuring is een wettelijk verplichte keuring voor auto's vanaf 3 jaar oud bij een dieselmotor en vanaf 4 jaar oud bij een benzinemotor. De keuring neemt gemiddeld 45 minuten in beslag. De ervaren keurmeesters kijken naar belangrijke veiligheidsaspecten zoals de banden, remmen, verlichting, wielophanging en stuurinrichting, maar ook de milieu-eisen met onder meer een controle van de uitlaatgassen en CO2-uitstoot. Wanneer er reparaties nodig zijn om door de keuring te komen bespreken zij deze met u en u ontvangt een prijsopgave vooraf. Volvo Nieuwenhuijse voert deze reparaties dan uit naar de strikte Volvo-fabrieksvoorschriften en met originele Volvo-onderdelen. .

Gratis keuring
Wanneer u de APK keuring combineert met een onderhoudsbeurt dan is de APK zelf gratis. U betaalt dan wel de wettelijke afmeldkosten. Een onderhoudsbeurt kan al vanaf 249 euro, inclusief een gratis jaarabonnement op de Volvo Assistance pechhulp. Zo bent u altijd verzekerd van goede hulp bij pech onderweg.

Maak een afspraak
Maak een afspraak voor uw APK bij Volvo NIeuwenhuijse. Dit kan via www.nieuwenhuijse.nl/werkplaats. Gevestigd aan de Revalstraat 6 in Deventer en Paramariboweg 68 in Apeldoorn.