Afbeelding
Foto:

Opel Crossland X gekozen als
beste gezinsauto van Nederland

DEVENTER - Wanneer u op pad gaat met uw kostbaarste bezit - uw gezin - is een goede auto erg belangrijk. Met een druk gezinsleven wil je een auto die je niet alleen veilig van A naar B brengt, maar ook eentje die veelzijdig en gemakkelijk in gebruik is. De Opel Crossland X is dan een uitstekende keuze.

In februari werd de Opel Crossland X op de Negenmaandenbeurs verkozen als winnaar van de titel 'Beste Gezinsauto van Nederland'. Voorafgaand en tijdens de beurs konden bezoekers en geïnteresseerden hun stem uitbrengen. De Crossland X nam al snel de leiding in de stemronde.

Veelzijdig en veilig
De Opel Crossland X scoorde uitstekend op de diverse aspecten van deze verkiezing. Zo biedt de auto een uitstekend overzicht op de weg dankzij een hogere, comfortabele zitpositie. Het interieur is flexibel ingedeeld, waardoor de bagageruimte van 410 liter tot maximaal 1.255 liter kan groeien. Dankzij de in hoogte verstelbare FlexFloor is de bagageruimte ook nog eens in twee compartimenten op te delen. De Crossland X biedt ook veel passieve en actieve veiligheid, met onder meer dynamische bochteenverlichting, achteruitrijcamera en een head-up display waardoor de bestuurder de ogen niet van de weg af hoeft te halen. Andere handige mfeatures maken het leven ook makkelijker, zoals het handsfree in- en uitparkeren. Een optioneel automatisch noodremsysteem kan anticiperen op ongelukken en remt op tijd af wanneer u als bestuurder ze niet ziet. Uiteraard is de Opel Crossland X ook voorzien van zuinige, krachtige motoren. Deze combineren uitstekende prestaties en een laag verbruik.

Betaalbaar
De Opel Crossland X is leverbaar vanaf 19.999 euro. Dit is op basis van de Selection-uitvoering met een 1.2 benzinemotor met 83 pk, gekoppeld aan een vijfversnellingsbak. Er is ook een speciale '120 jaar editie' leverbaar met een uitgebreidere uitrusting, vanaf 23.899 euro. U kunt dan ook kiezen voor een automaat voor het symbolische bedrag van 120 euro.

Kom langs
Maak zelf een vrijblijvende proefrit met de Opel Crossland X. Opel Broekhuis geeft u graag een passend advies, ook over mogelijkheden voor private lease of financiering. Kom langs aan de Revalstraat 10 in Deventer of Laan van Malkenschoten 85 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/opel