Afbeelding
Foto:

AutoCity AVK best presterende Suzuki-dealer

DEVENTER - De vaste klanten wisten het al zeker, maar nu is het officieel: AutoCity AVK is de best presterende Suzuki-dealer van ons land.

Op 21 februari nam het bedrijf deze prijs in ontvangst uit handen van Roel van Son, manager Dealernetwerk Development van BV Nimag. Van 1 juli tot en met 31 december werd AutoCity AVK beoordeeld op maar liefst 25 punten op het gebied van verkoop, service en klanttevredenheid.

Trots
Directeuren René Temmink en Jos Aarnink zijn terecht trots op de award: "Het is een beloning voor de inzet van het hele team. Als bedrijf streven we ernaar een topprestatie te leveren op het gebied van klantloyaliteit. Naast de hoofdprijs, een reis naar Dubai, wordt de inzet beloond met een bedrijfsuitje voor het hele personeel. Succes behaal je namelijk alleen als team."

Veel ervaring
AutoCity AVK is al ruim 20 jaar Suzuki-dealer voor de regio Deventer en omstreken. Al sinds 1980 verkopen zij dit merk. Maar ook voor verkoop, onderhoud, service en reparatie van alle andere merken bent u aan het juiste adres. In de moderne werkplaats draagt het goed opgeleide team zorg voor snel en vakkundig onderhoud en reparaties aan uw auto. Zo garanderen zij uw vele zorgeloze kilometers, wat hen een trouwe klantenkring opleverde. De prijs voor best presterende Suzuki-dealer is dan ook een bijzonder mooie waardering van al deze inzet.

Maak kennis
Ervaar zelf waarom deze titel welverdiend is door AutoCity AVK. Kom langs aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl