Marijke de Vries
Marijke de Vries Foto: Petra Koenderink

Zorgeloos rijden met private lease van Volvo Nieuwenhuijse

DEVENTER - Als automobilist hebt u tegenwoordig steeds meer opties voor aanschaf en gebruik van een auto. Eén van de vormen die de afgelopen jaren sterk aan populariteit wint is de private lease; een leaseoptie voor de particulier die precies wil weten waar hij aan toe is.

Een auto mag verrassen met rijplezier, verrassen met grote betrouwbaarheid, verrassen met zijn veelzijdigheid.... maar niet met zijn kosten. Private lease biedt u de zekerheid van een betrouwbare auto, zónder de onverwachte kosten die dit wel eens met zich meebrengt. Bij private lease betaalt u voor het gebruik van uw auto een vast, laag bedrag per maand. Hier zitten dan alle vaste lasten inbegrepen, waaronder uw periodiek onderhoud, bandenwissels, reparaties, wegenbelasting, all-risk verzekering, rechtsbijstandverzekering, pechhulp én de Volvo Card. De perfecte oplossing voor particulieren die het rijden belangrijker vinden dan het bezit van de auto. Aan het einde van uw contract is er geen slotsom en u levert de auto gewoon weer in.

Voorbeeld
Met Volvo Private Lease least u ook in 2019 tegen scherpe tarieven. Zo zijn de Volvo V40 en V40 Cross Country te leasen vanaf 389 euro per maand. Volvo Nieuwenhuijse geeft u graag advies over de mogelijkheden voor uw specifieke wensen. Kijk ook op www.nieuwenhuijse.nl of kom langs aan de Revalstraat 6 in Deventer / Paramariboweg 68 in Apeldoorn.