Afbeelding
Foto:

Kwaliteits-occasions bij Van Mossel Land Rover & Jaguar

APELDOORN - Autobedrijf Van Mossel biedt onder de noemer 'Approved' ook scherp geprijsde kwaliteits-occasions aan. Zo rijdt u een als-nieuwe Jaguar of Land Rover tegen een zeer scherpe prijs.

Autobedrijf Van Mossel heeft een ruime voorraad van deze kwaliteits-occasions van beide merken. Zo hebt u een goede kans van slagen wanneer u op zoek bent naar een specifiek model of uitrustingsniveau. Met een Approved Jaguar of Land Rover bent u zeker van een goede staat op zowel technisch als optisch vlak. Zo hebben deze auto's een gecontroleerde historie en herkomst en ze krijgen een uitgebreide reconditionering door getrainde technici van beide merken. Zij controleren deze auto's op maar liefst 165 inspectiepunten.

Garantie
De auto's worden als onderdeel van deze inspecties ook onderworpen aan een uitgebreide rijtest door de technici. Zo bent u zeker van topprestaties en de betrouwbaarheid: de auto zal rijden als een nieuw exemplaar. Jaguar en Land Rover staan dan ook achter deze Approved-gecertificeerde auto's met een uitgebreide 24 maanden garantie. Ook ontvangt u 24 maanden Jaguar of Land Rover Assistance, wat onder meer pechhulp en steun bij noodgevallen omvat. Zo bent u zeker van vele mooie, zorgeloze kilometers.

Meer informatie
Kom langs bij autobedrijf Van Mossel voor een kennismaking met deze Approved occasions. Gevestigd aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/jaguar of www.vanmossel.nl/landrover