Afbeelding
Foto:

Gert van Keulen vult de voorraad aan!

BATHMEN - Autobedrijf Gert van Keulen kijkt vooruit naar een mooi 2019! Het bedrijf begint het jaar goed, met de recent fiks aangevulde voorraad occasions.

Als koper zoekt u graag een kwalitatief goede, nette occasion tegen een scherpe prijs. Autobedrijf Gert van Keulen biedt altijd een mooi diverse voorraad aan met jonge, goed onderhouden auto's. Of u nu gaat voor een scherp geprijsde SEAT MII uit 2015, een riante Volvo V40 uit 2014 of een 2018 Volkswagen Passat Variant: u mag altijd rekenen op de vertrouwde service van Gert van Keulen.

Geen verrassingen
Wat iedere koper natuurlijk juist niet wil, zijn verrassingen. Daarom zijn alle getoonde verkoopprijzen bij autobedrijf Gert van Keulen inclusief alle kosten. De auto is rijklaar voor de getoonde prijs; zonder verdere kosten. Alle auto's worden voorzien van een onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK indien van toepassing en natuurlijk 6 maanden BOVAG-garantie. Zo bent u zeker van vele zorgeloze kilometers. Bij alle occasions ontvangt u ook een NAP/RDW rapport met de tellerstanden, zodat u zeker bent van de geschiedenis van uw nieuwe auto. Bent u op zoek naar een specifieke auto die niet op voorraad is? U kunt ook een zoekopdracht uit laten voeren zodat zij een passend voertuig voor u kunnen vinden.

Service voorop
Autobedrijf Gert van Keulen biedt ook na de aankoop de betrouwbare service waar u op mag rekenen. Zo voeren zij in de moderne werkplaats het onderhoud uit naar de strikte eisen van het merk. Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf kunnen zij onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle automerken.

Maak kennis
Ook in 2019 bent u van harte welkom bij autobedrijf Gert van Keulen, gevestigd aan de Traasterdijk 1 in Bathmen. Kijk ook op: www.gertvankeulen.nl