Afbeelding
Foto:

Vakkundige reparatie bij Autoschadeherstel Hannink

DEVENTER - Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest ervaren automobilist kan wel eens een schade oplopen. Wanneer uw auto schade oploopt, wilt u graag een net en veilig herstel tegen betaalbare prijzen. Gelukkig blijven de meeste schades beperkt tot een deukje. Autoschadeherstel Hannink in Deventer kan dit snel en vakkundig repareren.

Kleinere deuken kunnen iedereen overkomen; bijvoorbeeld wanneer u bij het inparkeren een paaltje over het hoofd ziet. Of de auto naast u de portieren wat te fanatiek open gooit - met schade als gevolg. Wanneer de lak zelf niet beschadigd is, zijn veel kleinere deuken goed te herstellen. Speciaal hiervoor riep Autoschadeherstel Hannink de Deukendagen in het leven.

Deukendagen
Iedere eerste woensdag van de maand bent u van harte welkom om de auto uit te laten deuken tegen een zeer gunstige prijs: 40 euro per parkeerdeukje. Dankzij de vele jaren ervaring en vakkennis mag u rekenen op een snel en foutloos resultaat. De reparatie is klaar terwijl u wacht. Natuurlijk bent u ook voor grotere schades aan het juiste adres; dankzij de vele jaren ervaring kunnen zij schadeherstel uitvoeren aan alle merken en naar de hoogste eisen. Ook met de afhandeling van de verzekering en meer helpen zij u graag.

Kom langs
Autoschadeherstel Hannink is gevestigd aan de Zweedsestraat 17 in Deventer. Bel voor informatie of een afspraak met 0570-635 707.