Afbeelding
Foto:

Van Mossel in Apeldoorn scoort bij klanttevredenheid

APELDOORN - Wanneer u een auto koopt verwacht u een goed advies, een efficiƫnte aflevering van uw nieuwe auto en een aangenaam contact bij de verdere service en onderhoud. Bij Van Mossel mag u als Jaguar-rijder rekenen op het hoogste niveau van service. Het bedrijf scoort namelijk het beste qua klanttevredenheid van alle Nederlandse Jaguar-dealers.

Voor een merk als Jaguar is de klanttevredenheid een zeer belangrijke factor. De klant is immers terecht veeleisend in ieder aspect van de aankoop, aflevering en service. Van Mossel's uitstekende service zorgde ervoor dat het bedrijf ook veel nieuwe modellen mocht leveren. Zo bleek de I-PACE een verkoopsucces; mede door de leuke kennismakingsdag die Van Mossel en Jaguar organiseerden. Om nieuwe eigenaren goed kennis te laten maken met de auto werden ook filmpjes geproduceerd met uitleg over alle interessante features van deze elektrische SUV.

Topprestatie
Autobedrijf Van Mossel levert naast Jaguar ook Land Rover. Ongeacht voor welk merk u komt, alle klanten mogen rekenen op deze vertrouwde service. De ervaren medewerkers spelen graag in op uw specifieke behoefte. Het motto is dan ook niet voor niets: Van Mossel biedt meer dan u verwacht!

Kom langs
Maak zelf kennis met de goede service en advies. Kom langs aan de Oude Apeldoornseweg 40A in Apeldoorn. Kijk ook voor de scherp geprijsde voorraad op: www.jaguaroutlet.nl en www.landroveroutlet.nl?

Afbeelding