XC60 T8 Inscription
XC60 T8 Inscription Foto:

Volvo: duurzaam én krachtig

DEVENTER - Wie denkt aan Volvo, denkt niet alleen aan betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook krachtige motoropties. Door de jaren heen heeft Volvo altijd een goede balans weten te vinden tussen prestaties, betrouwbaarheid en verbruik van benzinemotoren. Het is dan ook niet verrassend dat het Zweedse merk ook diverse aantrekkelijke hybrides voert in het huidige gamma.

Volvo's Twin Engine hybride-aandrijflijn combineert krachtige benzinemotoren met ondersteunde elektromotoren, waardoor aandrijflijnen nagenoeg 400 pk leveren in de huidige modellen. Zo mag u niet alleen rekenen op nette prestaties, maar ook een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

Mooi gamma
Volvo levert diverse modellen als plug-in hybride. Dit gamma begint bij de Volvo V60 T8; een stijlvolle wagon die in R-Design uitvoering extra sportief oogt met zijn glossy black ruitomlijsting, 18 inch lichtmetalen velgen en rijke standaarduitrusting. Leverbaar vanaf 58.700 euro. Gaat u voor de ruime XC60 SUV? Deze is eveneens als hybride leverbaar vanaf 69.450 euro, met natuurlijk alle veiligheidsinnovaties die u verwacht, van parkeersensoren tot actieve rem- en stuurhulp, verkeersbordherkenning en rijbaanassistentie. De Volvo V90 en S90 zijn beide als hybride leverbaar, vanaf 73.750 euro (V90) en 71.650 (S90). Volvo's topmodel, de XC90 komt natuurlijk zeer compleet; zoals u mag verwachten met een vanaf-prijs van 82.750 euro.

Maak kennis
Volvo Nieuwenhuijse laat u graag kennismaken met deze hybride-modellen of andere Volvo's. Kom langs aan de Revalstraat 6 in Deventer of Paramariboweg 68 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.nieuwenhuijse.nl