Afbeelding
Foto: ULI_SONNTAG

Hyundai zet in op duurzame mobiliteit met Kona en Nexo

DEVENTER - De elektrische auto heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Ook bij autobedrijf Herwers maakten het afgelopen jaar veel rijders kennis met de mooie voordelen van elektrisch rijden.

De nieuwe Hyundai Kona Electric maakte afgelopen jaar zijn opwachting, met veel positieve autotests én positieve kopers. Het was dé elektrische auto waar iedereen op wacht, zo kopte de ANWB. De Hyundai Kona Electric is met een vanaf-prijs van 39.195 scherp geprijsd met een hoog innovatie- en uitrustingsniveau. Met een krachtig uiterlijk, ruim interieur en een mooie actieradius tot 449 kilometer op een volle accu wist hij menig koper over te halen. Het is de eerste, puur elektrisch aangedreven, compacte SUV van Europa. Kopers waren onder meer enthousiast over de flexibele laadopties. Zo kan de Kona Electric 's nachts thuis opgeladen of met snelladers onderweg. De lithium-ion-polymeer accu laadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen. Hyundai levert sinds afgelopen jaar ook de innovatieve Nexo. Een auto die loopt op waterstof; nu nog een zeldzaamheid op de Nederlandse wegen. De brandstofcel levert dan de elektrische energie voor het aandrijven van de auto. Alle duurzame voordelen, maar mét het gemak van een traditionele tankbeurt. De Nexo is leverbaar vanaf 69.995 euro.

Maak kennis
Autobedrijf Herwers laat u graag kennismaken met Hyundai's duurzame gamma. Kom langs aan de Solingenstraat 3 in Deventer of Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/hyundai

Afbeelding