Afbeelding
Foto:

Extra inruilwaarde bij Toyota Prius

DEVENTER - Toyota is een autofabrikant die in vergelijking tot anderen veel hybride modellen in het assortiment heeft. Zo zijn de Yaris, Auris, C-HR, Prius en de RAV4 als hybride en/of plug-in hybride leverbaar.

Tot en met 31 maart kunt u nog voordeliger de overstap maken naar de Toyota Prius Hybrid Electric, de Prius+ Hybrid Electric of de Prius Plug-in Hybrid Electric door de actie van Autobedrijf Wagenmaker waarbij u € 2.400 extra inruilwaarde voor uw auto krijgt.

Toyota Prius Hybride
Het maken van een hybride betekent niet alleen een elektrische motor en accu toevoegen aan een al bestaand model. Dat is wat Toyota laat zien bij de Prius hybrides. Deze zijn aerodynamische gevormd, waardoor energie optimaal benut wordt. Verder bieden de Toyota Prius hybrides u veel comfort. Zo merkt u zo goed als niets van het schakelen tussen de elektromotor en de benzinemotor. Bovendien rijdt u door deze combinatie zuinig, maar heeft de auto wel de kracht voor een flinke acceleratie. Ook de ergonomisch gevormde stoelen, het meervoudig verstelbaar stuurwiel en het Head Up display leveren een bijdrage aan het comfort. Verder is bij het ontwerpen van de Prius hybrides veiligheid geen ondergeschoven kindje geweest. Het door Toyota ontwikkelde Safety Sens zorgt voor veiligheid van de bestuurder, de passagiers en andere verkeersdeelnemers. De Toyota Prius hybrides zijn dan ook zeker geen zwakkere uitvoeringen, maar verbeterde versies.

Meer informatie
Via www.toyota-deventer.nl kunt u snel de inruilwaarde van uw auto berekenen. Zo kunt u zien welk bedrag u, na aftrek van de inruilwaarde en de extra inruilwaarde, moet bijbetalen voor een hybride Toyota Prius. Ook de verdere voorwaarden van de actie staan op de website vermeld. Liever persoonlijk contact? Bij Toyota Wagenmaker aan de Solingenstraat 1 bent u van harte welkom.